fbpx
 

Skræddersyet glæde
- produceret ansvarligt

 

Kvalitet for os er mere end at skabe komfortable og moderne møbler - de skal produceres ansvarligt og på en måde, der respekterer både menneske og miljø.

Som møbelproducent er vi drevet af at skabe smukt og funktionelt design, der holder i generationer. I alt hvad vi gør, er det også stadig målet at se andre glade. Derfor tror vi stærkt på dialog og fleksibilitet som fundamentet for ethvert samarbejde.

Og derfor stræber vi også altid efter at skabe skræddersyede løsninger til den enkelte.

En familieejet møbelproducent
Vi har rødder i det midtjyske og hovedsæde nord for Viborg i den lille by Møldrup, hvor vores møbler kom til verden frem til år 2000. I dag huser lokalerne vores salg og administration, mens produktionen er rykket til vores egen fabrik i Polen.

I hjertet af vores virksomhed kombinerer vi hver dag omtanke og håndværk med moderne teknologi. Her fremstiller vi mere end 1500 stykker skræddersyet glæde om ugen og supplerer løbende vores manuelle færdigheder med innovative teknikker for at optimere kvalitet og effektivitet.

Tradition og innovation side om side!

Vores behov for at holde os i bevægelse
udspringer altid af troen på
tillid og ordentlighed

Besøg vores
ISO-certificerede stolthed

Her forvandler vi stolte designtraditioner til moderne møbler

Læs om fabrikken her

Udvikling & Design

Uanset om det er en intern eller ekstern designer, der står bag en ny model, er målet det samme: At skabe stilrene og solide kvalitetsmøbler, der følger tidens trends og løfter ethvert rum, de optræder i. 

Gennem hele designprocessen er vi i tæt dialog med kunden og gør alt, hvad vi kan for at skræddersy vores produkt til lige præcis deres behov.

Sideløbende investerer vi i innovativ teknologi, så vi altid kan tilbyde de bedste løsninger. Derfor har vi også uendeligt mange stilarter, størrelser og varianter. Vores kunder kan altid vælge mellem 1200 stoftyper, 100 lædertyper og et stort udvalg af sæder, armlæn og ben, så man kan få lige det design, man ønsker. 

Ansvarlighed & Kvalitet

At mindske vores aftryk på miljøet er mindst ligeså vigtigt for os som at sikre gode forhold for vores medarbejdere. Derfor arbejder vi løbende for at forbedre miljøforholdene på vores fabrik og designer møbler, der lever længe.

Ordentlighed er alfa omega for os - både som virksomhed og samarbejdspartner, men også når det kommer til vores produkter. Det har både sikret os en status som Authorized Economic Operator (AEO). Det betyder også, at vores tekstiler er certificeret med de højeste EU-standarder, så de er fri for sundhedsskadelig kemi. De opfylder desuden kravene for møbeltekstiler til intensiv brug i hjemmet og er testet for både farve- og lysægthed, slidstyrke og pilling.

 
Vi er stolte medlemmer af Green Network - et netværk og et rådgivningshus, hvor vi henter kvalificeret sparring i forhold til vores arbejdsmiljø-, miljø- og CSR-indsats.

Nyheder hos Topline

Gå til alle nyheder her

15.06 2020
Nye kreative kræfter til designteamet

Top-line A/S indgår samarbejde med designeren, Stine Prang.

Se den her >
25.02 2020
Mød Jane og Forest

Moderne elegance er fællesnævneren for vores seneste to nyheder.

Se den her >
20.01 2020
Kapaciteten udvides med 1000 m2

De danske klassikere kommer nu til verden på vores nye fabrik.

Se den her >