"We produce happiness,
er mit mantra"

 

"Mit navn er Svend P. og jeg stiftede Top-line for mere end 30 år siden. I alle årene har ”We Produce Happiness” været mit mantra. Så dengang som nu er målet det samme: At skabe kvalitetsmøbler med respekt for mennesker og miljø.

Det betyder, at vi sætter en ære i at skabe møbler, der lever længe, og at vi sætter barren højt, når det kommer til service før, under og efter, at vores møbler lander i din butik."

Canett furniture er nu
en del af Top-line


Vi er glade for at kunne byde Canett Furniture's sortiment velkommen hos Top-line

Spisestuestole, sofaborde, spiseborde og meget mere, bliver fremadrettet til produkter hos Top-line, og vi glæder os til at vise potentialet i det nye sortiment og de synergier, der nu kan realiseres.

I forbindelse med overtagelse, vil der i en kortere periode fortsat blive afsendt varer fra Canett i Lemvig, men planen er, at det fremtidige sortiment i løbet af efteråret vil blive fuldt integreret hos os i Top-Line.

Vi beder derfor om forståelse, såfremt der skulle opstå kortere forsinkelser eller misforståelser, indtil vi har hele strukturen 120% på plads.

Skræddersyet glæde
- produceret ansvarligt


Kvalitet for os er mere end at skabe komfortable og moderne møbler - de skal produceres ansvarligt og på en måde, der respekterer både menneske og miljø.

Som møbelproducent er vi drevet af at skabe smukt og funktionelt design, der holder i generationer. I alt hvad vi gør, er det også målet at se andre glade.

Derfor tror vi stærkt på dialog og fleksibilitet som fundamentet for ethvert samarbejde. Og derfor stræber vi også altid efter at skabe skræddersyede løsninger til den enkelte.

<br>Udvikling og design

Udvikling og design

Danske designtraditioner, solide materialer og dygtigt håndværk er hovedingredienserne i hvert eneste møbel, der forlader vores fabrik.

Fra den første streg på skitseblokken til justering af de sidste detaljer, er det vores mål at skabe smukke, skræddersyede løsninger for vores kunder – enten udviklet af vores erfarne designteam eller på oplæg fra jer!

Uanset samarbejdsform, gør vi os umage med at lytte igennem hele processen og går gerne ukonventionelle veje for at indfri jeres forventninger.

<br>Ansvarlighed og kvalitet

Ansvarlighed og kvalitet

Vi har den holdning, at møbler bør og kan designes med respekt for både mennesker og miljø. At mindske vores aftryk på miljøet er altså mindst lige så vigtigt for os som at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Derfor forbedrer vi løbende miljøforholdene på vores fabrikker og derfor gør vi os umage for at skabe en arbejdsplads med gode fysiske rammer og udviklingsmuligheder for alle.

Vi sørger for, at vores medarbejdere arbejder under gode, ergonomiske forhold. Derfor har vi fx maskiner og kraner til at transportere vores møbler, installeret aircondition på hele fabrikken og en særlig fond, som vores polske kolleger kan trække på, hvis de har brug for økonomisk støtte i en tid.

Holdbarhed i uendelige varianter

Vi sætter en ære i at skabe møbler med en lang levetid og gør alt, hvad vi kan for at matche jeres kunders behov – helt ned til mindste detalje – så de får et møbel, de vil holde af i mange år.

Derfor opfylder alle vores tekstiler også kravene for intensiv brug i hjemmet og testes grundigt for bl.a. farve- og lysægthed, rivestyrke, slidstyrke og pilling, så holder sig flotte så længe som muligt.

Alle vores møbelstoffer er derfor min. 25.000 Martindale, selvom anbefalingen til privat brug er på 20.000-25.000 Martindale.

Derudover er de også certificeret med de højeste EU-standarder for at sikre, at de er fri for sundhedsskadelig kemi.

En familieejet møbelproducent

Vi har rødder i det midtjyske og hovedsæde nord for Viborg i den lille by Møldrup, hvor vores møbler kom til verden frem til år 2000. I dag huser lokalerne vores salg og administration, mens produktionen er rykket til vores egen ISO-certificerede fabrik i Polen.

I hjertet af vores virksomhed kombinerer vi omtanke og håndværk med moderne teknologi. Hver dag fremstiller vi mere end 1500 stykker skræddersyet glæde om ugen og supplerer løbende vores manuelle færdigheder med innovative teknikker for at optimere kvalitet og effektivitet.

We produce happiness! Både ude og hjemme

Vi trives, når vores omgivelser trives. Det er det, vi mener, når vi siger: “We produce happiness”.

Denne indstilling gælder imidlertid ikke kun for vores nærmeste interessenter, men også det samfund, som vi er en del af. Derfor har vi i årevis givet en hjælpende hånd til andre – både nær og fjernt.

Vores indsats hviler på to ben: Det lokale sports- & kulturliv og sager, der har trivsel og sundhed som fokus.

Nyheder hos Topline

Gå til alle nyheder her

27.07 2023
Canett Furniture overtages af Top-line A/S

På en trist baggrund kommer vi tættere på målet om at blive en one stop shopping-partner med større logistiske fordele for vores kunder. 

Se den her >
29.06 2023
Friske forstærkninger hos salgsteamet

Christina og Stine sidder nu klar til at hjælpe!

Se den her >
27.02 2023
Vi går solo - sammen!

Kom med, når vi for første gang slår dørene op for vores helt egen messe!

Se den her >