Sovesofaer

Top-line skaber stilfulde sovesofaer, som passer ind i ethvert rum. Sovesofaer er indbegrebet af fleksibilitet og funktionalitet; det er et yderst praktisk møbel, som er perfekt til den trange plads, hvor man hverken vil undvære en sofa eller en seng. Derfor er sovesofaer blandt andet ideelle til ungdomsboligen, teenage-værelset og gæsteværelset. Vi designer både nogle i klassisk og moderne stil, og alle vores typer kan skræddersyes efter kundens ønsker.

En sovesofa tilpasset individuelle behov og ønsker

Det kan være vanskeligt at finde møbler til rum med begrænset plads, hvorfor det er oplagt at inkorporere en sovesofa i indretningen. Mange tænker på sovesofaer som klodsede og uinspirerende møbler, men sådan beskriver vi ikke vores modeller - tværtimod. Hos Top-line mener vi nemlig, at fleksibilitet og funktionalitet også bør indbefatte skønt design.

En sovesofa indgår naturligt i indretningen, når den ligner en almindelig sofa. Hos Top-line vil vi vove at påstå, at man ikke let ser forskel på vores almindelige sofaer  og vores sovesofaer. Begge typer fås nemlig i stilfulde designs, hvor der er mulighed for tilpasninger efter egne ønsker. Derudover er det også muligt at få begge typer med forskellige praktiske elementer som eksempelvis opbevaring - med en sovesofa med opbevaring kan man virkelig udnytte pladsen.

Med vores skræddersyede løsninger kan kunden tilpasse en sovesofa efter deres konkrete behov. Vi tilbyder forskellige muligheder i forhold til opbygning af moduler, måder hvorpå sovesofaen foldes ud, materialer, farver og ben. Hos Top-line er det dermed muligt at få typer i forskellige størrelser og udformninger samt i enhver stil.

Udvalget af sovesofaer hos Top-line

Top-line tilbyder forskellige muligheder for det grundlæggende design af sovesofaer. Blandt vores udvalg er der noget til alt fra den klassiske eller enkle til den mere moderne stil. Derudover fås de i flere størrelser; det er muligt at vælge alt fra en lille 2-personers sofa til en stor hjørnesofa. Dermed kan møblerne indgå i mange forskellige indretninger 

Til ungdomsboligen er det ideelt med en 3- eller 2-personers sofa, som også kan foldes ud og bruges som seng. Her er der ofte ikke så meget plads, så med en sovesofa udnytter man den eksisterende plads bedst muligt. Vi går meget op i høj kvalitet, og i denne forbindelse er det vigtigt at påpege, at vi kun designer og fremstiller komfortable møbler. Vi kan forsikre dig om, at den gængse opfattelse af den ringe komfort ved denne type møbel ikke gælder for vores designs.

Det er også oplagt at vælge en sovesofa til gæsteværelset. På den måde kan man tilbyde sine gæster en god nattesøvn og nemt pakke sengen væk, når de er taget afsted igen. Så vil der blot stå en sofa, som kan benyttes som læsekrog eller til afslapning. Her er også 2- og 3-personersmodeller oplagte, da de er lette at passe ind i indretningen af små rum. Da møblerne fås i mange forskellige farver og udformninger, kan man designe en sofa, som passer perfekt ind i stilen på gæsteværelset.

Har man intet gæsteværelse, men vil man alligevel gerne kunne tilbyde overnattende gæster en komfortabel seng at sove i, er det muligt at vælge en af de større modeller. Det er både muligt at få en sovesofa med chaiselong og en i form af en hjørnesofa. Her er plads til hele familien samt gæster om dagen, og ved sengetid kan de forvandles til dejlige sovepladser. Her er det også oplagt at designe et møbel, som passer ind i den eksisterende stil.

Fleksible og smukke løsninger

Vil I som forhandler gerne give jeres kunder frihed til selv at skræddersy en sovesofa, kan I vælge at tilbyde dem vores fleksible løsninger. Forelsker man sig i en af vores sovesofaer, kan man selv bestemme møblets udformning samt elementer som farve og materialer.

Der er altid mindst 500 farvemuligheder, og der kan vælges mellem alt fra farverige tekstiler til klassisk, sort læder. Der er også adskillige muligheder i forhold til benenes udformning. Vælg mellem ben i forskellige træsorter og ben med stål-look. Med disse detaljer er det muligt at give sovesofaen netop det udtryk, man ønsker. På den måde bliver kunden medskaber af designet.

Da der tilbydes så mange valg, som kunden selv kan foretage, er det vigtigt at materialer og farver overvejes nøje, så også de elementer passer til de behov, der er. Her er det oplagt at tænke over, hvad sovesofaen kan blive udsat for. Skal den eksempelvis stå på teenageværelset, er en lys farve muligvis ikke det rette valg, hvis det unge menneske ofte har mad eller drikkevarer med på værelset.

Top-line vægter komfort og kvalitet højt

Alle vores møbler fremstilles af materialer i høj kvalitet af erfarne folk på vores egen fabrik i Polen. Her produceres alle møbler efter kundernes specifikke ønsker og behov samt med omtanke for både miljø og medarbejdere.

I produktionen har vi stort fokus på det miljømæssige aftryk, vi som virksomhed sætter, og vi forsøger at mindske det mest muligt. Derudover er vi altid opmærksomme på at forbedre medarbejdernes ergonomiske forhold under deres arbejde.

Kun de bedste materialer anvendes i produktionen af vores møbler, og alle tekstiler er certificerede med de højeste EU-standarder. Det betyder, at vi udelukkende designer og fremstiller slidstærke møbler, som kan holde til at blive brugt. 

Selv kvalitetsmøbler har dog brug for god pleje. Ved at give sine møbler den rette pleje kan man få glæde af dem længst muligt. Top-line har udformet en uddybende care guide , som kan forklare dig om den rette pleje af alle materialer, vi anvender i produktionen af møbler. Derved kan man læse sig til, hvordan man beholder sit nye møbel så lang tid som muligt, hvad end det er en sovesofa, en stol  eller måske tilbehør.

Kontakt os endelig

Kontakt os  endelig, hvis I som forhandler er interesseret i at kunne tilbyde jeres kunder muligheden for selv at skræddersy en sovesofa efter deres behov og præferencer. Den mulighed får de med vores møbler. 

Har du som privatperson forelsket dig i en af vores sovesofaer, og vil du gerne tilpasse et af vores designs til din egen stil, kan du finde en af vores forhandlere, som vil hjælpe dig videre i processen. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os , hvis du har nogle spørgsmål til designs, fremstillingen af møbler eller noget helt tredje.