fbpx

Velkommen til hjertet af vores virksomhed!

Omtanke, håndværk og effektivitet tilsat den nyeste teknologi 

Hvor end vi kan, supplerer vi vores manuelle færdigheder med moderne teknologi, så vi hele tiden forbedrer kvaliteten - og så vi kan udføre alle de teknikker, som vores kunder efterspørger.


Og vores kapacitet er stor. 300 dedikerede medarbejdere, der tæller nogle af de mest erfarne møbelpolstrere i regionen, driver hver dag fabrikken.

Hver uge læsser vi 20-25 lastbiler med skræddersyede produkter. Og hver måned forvandler vi mere end 50.000 meter stof og 10.000 kvadratmeter læder til tusindvis af eksklusive møbler.

Med egen produktion og det bedste fra udvalgte underleverandører kan vi løfte enhver forespørgsel hurtigt, fleksibelt og til konkurrencedygtige priser.

 

Effektivitet og grønne ambitioner

Effektivitet og grønne ambitioner

Vi har altid arbejdet hårdt for at minimere vores negative aftryk på miljøet. Derfor har vi også været ISO 14001-certificerede siden 2011. Og med løbende investeringer sikrer vi en så effektiv produktion som muligt, så vi udnytter materialerne bedst muligt. Og så optimerer vi hele tiden konstruktionen af vores møbler, så de kan holde i mange år.

Rundtur på fabrikken

Tag et kig på vores fabrik lige her! Få et indblik i vores afdelinger, der hver dag sørger for design og kvalitet til massevis af hjem.

Vores medarbejdere – fundamentet for vores succes

Vores medarbejdere – fundamentet for vores succes

Vores medarbejdere udgør den største værdi for vores virksomhed og det betyder alt for os, at de har det godt. Så vi gør os ekstremt umage for at skabe en arbejdsplads med gode fysiske rammer og udviklingsmuligheder for alle.

Det betyder blandt andet, at vi hele tiden forbedrer medarbejdernes ergonomiske forhold. Vores polstrere har deres eget hæve-sænke-bord, transporterer møblerne på vogne og har kraner til at håndtere stofrullerne.

Det betyder også, at vi har installeret aircondition på hele fabrikken, indført vandbaseret lim, så vores medarbejdere ikke udsættes for skadelige kemikalier, og at vores medarbejdere på fabrikken er sikret ved sygdom og kan søge støtte hos en særlig social fond, hvis de befinder sig i en livskrise.

ISO-certificering

ISO-certificering

ISO 9001 et anerkendt ledelsesværktøj, der sikrer et solidt fundament for kvalitetsledelse og et løbende fokus på forbedringer og et struktureret kundefokus.