Velkommen til hjertet
af vores virksomhed!

 


Kom med en tur til produktionen og se de enkelte processer - helt tæt på! Fra tilskæring og vores dygtige syersker til polstrerne og kvalitetskontrollen...

Vi råder over 330 medarbejdere og 15.000 m2 på vores to fabrikker i Polen. Begge steder gør vi os umage med at skabe møbler med omtanke - med respekt for både mennesker og miljø. 

Derfor har moderfabrikken også været ISO 14001-certificeret siden 2011, og derfor arbejder vi hele tiden på at optimere forholdene for vores medarbejdere.

Det er blandt andet dét, vi mener, når vi siger, at "We produce happiness". Og vi tror, at det er noget af det, der gør, at vores kvalitet er værdsat i mange lande. 

Ægte håndværk og moderne teknologi

Produktionen er hjertet af vores virksomhed. Her kombinerer vi hver dag omtanke og håndværk med den nyeste teknologi. Hver uge fremstiller vi mere end 1500 stykker skræddersyet glæde.

Vi har hjertet med i designet af hvert produkt og stræber altid efter at levere smukke møbler, der holder i flere generationer.

Undervejs gør vi os umage for at lytte til vores kunder og arbejder gerne på ukonventionelle måder for at møde vores kunders forventninger.

For at optimere kvalitet og effektivitet, supplerer vi løbende deres manuelle færdigheder med innovative teknikker.

Første stop på rejsen

Hvert møbel starter sin rejse i vores tilskæringsafdeling. Millimeter-præcise maskiner udskærer her stoffet til perfektion - og så vi får så lidt spild som muligt.

Herfra lander materialerne i syerskernes dygtige hænder. Sammen med vores moderne maskinpark sikrer de, at vi kan klare alle former for syning og skæring af skum internt i huset.

Der er altid tusindvis af tekstiler at vælge imellem - alle certificeret med de højeste EU-standarder.

  • Polstring

    Her er der tale om 100 % håndværk! Vi er stolte af at have nogle af regionens mest erfarne håndværkere, som mestrer alle former for polstringsteknikker.

    Puder & Hynder


    Denne afdeling er af ligeså stor betydning for os. For det er her, komforten bliver skabt!

    Der er altid et bredt udvalg af fyld, og vi sørger selvfølgelig for, at hver enkel pude tilpasses, så kvalitet og udseende harmonerer med jeres ønsker.