Vores designere!

Samarbejde, design og kreativitet 

At skabe smukke og skræddersyede løsninger er ambitionen bag ethvert produkt og samarbejde, vi sætter i gang. Dette gælder også for vores erfarne designteam. På tværs af deres unikke stil og formsprog har de også én anden ting til fælles: nemlig evnen til at skabe møbler, der forener praktik og æstetik på et højt niveau.

Kurt Skovby

Kurt Skovby

Kurt Skovby er en dansk designer med over 40 års erfaring med at skabe klassiske og moderne møbler. Årtiers erfaring med og passion for design har formet hans vision for moderne design.

Han har rejst verden rundt for at arbejde sammen med andre kreative kræfter og store aktører fra branchen for at lave mindeværdige møbler.

Hans designfilosofi er enkel og tidløs: Det skræddersyede arbejde skal være topkvalitet – og være både flot at se på og behageligt at sidde i.

Arik Ben Simhon

Arik Ben Simhon

Arik Ben Simhon er en 50-årig verdenskendt designer. Den israelske designer anses ikke kun for at være en af Tel Avivs mest prominente og indflydelsesrige designere. Hans arbejde har også opnået international anerkendelse og pryder i dag hoteller, klubber, restauranter og barer verden over.

Former og materialer i hans stil er organisk og naturlig. I kombination med hans mod og originalitet skaber det en unik stil, der lyser op i både traditionelle og moderne miljøer.