Dining Designed – uendelige muligheder for et unikt udtryk


Lad kreativiteten blomstre med farver, mønstre og materialer, når du skal vælge dine næste spisestuestole!

Når der er plads til personlighed og kreativ udfoldelse, øges chancen for at få et produkt, der passer præcist til din smag og stil. Dette betyder også, at det bliver en vedvarende del af dit hjem i endnu længere tid. Det er ikke kun godt for den enkelte, men også for klimaet.

Vores brede udvalg af stof og læder står til rådighed for alle vores spisestuestole, så du frit kan vælge det, der passer bedst til dig.

Alt, hvad hjertet begærer – nu også til spisestuen


Masser af muligheder og plads til personlighed har altid kendetegnet vores kollektion.

Af samme grund har vi længe ønsket at tilbyde et komplet sortiment af kvalitetsmøbler med endnu flere muligheder for at indrette stue og spisestue. Så som noget nyt finder du nu også spisebordsstole, sideborde, sofaborde, reoler, vitrineskabe og spiseborde side om side med vores store udvalg af sofaer og lænestole.

Noget, der er helt ved det gamle, er vores mange muligheder for at få det lige, som jeres kunder vil have det. Det gælder især det nye og succesfulde koncept, Dining Design, som mange allerede har taget godt imod. Her kan man give sine spisestuestole et helt unikt udtryk og slå sig løs i de utallige farver, mønstre og materialer, der altid har været en del af vores kollektion.

...