Tilbehør

Et rum er ikke færdigindrettet, før man har fundet det rigtige tilbehør. Sofaer  og stole  kan godt stå alene, men vil man virkelig udnytte pladsen i rummet og skabe en gennemført stil, er tilbehør som skamler og puffs oplagte valg. Top-lines skamler og puffs er multifunktionelle møbler, som både kan være et ekstra element, der tilbyder god komfort, en ekstra siddeplads når man har mange gæster samt et opbevaringsmøbel. Vi hos Top-line tilbyder forskellige former for tilbehør til indretningen. Vores skamler og puffs fås i flere udformninger og farver, og så har de forskellige praktiske detaljer. Dermed kan de være det sidste element i en gennemført stil.

Skræddersyet tilbehør til indretningen

Ligesom med alle vores andre møbler, som sofaer , sovesofaer  og stole , kan vores tilbehør skræddersyes efter individuelle ønsker. Top-line skaber de grundlæggende designs, og så kan kunden tilpasse dem efter deres behov og præferencer. Lige meget hvilken model man vælger, er der forskellige muligheder i forhold til materialer og farver. Dermed har kunden mulighed for at være medskaber i designprocessen.

Vi tilbyder mindst 500 forskellige farver og adskillige typer af tekstiler, så kunden kan vælge det, der passer bedst til deres stil - og livsstil. Det er nemlig vigtigt at vælge de rette materialer. Har man børn eller dyr, er sarte farver måske ikke så oplagte, som eksempelvis grå toner kan være. Hvis ikke man har behov for at tage sådanne hensyn, kan man omvendt overveje at vælge tilbehør i en farve, der står ud som et særligt element i indretningen, hvis man ønsker at skabe en kontrast til ens andre møbler.

Ved de møbler der har ben, kan man også tage forskellige valg i forhold til materiale. Vi tilbyder eksempelvis ben med stål-look og i forskellige træsorter. Dermed kan man vælge et materiale, som passer til øvrige materialer i indretningen, og således opnå et stilrent udtryk.

Stilfuldt tilbehør som skamler og puffs

I vores sortiment er der et udvalg af praktisk, multifunktionelt og stilfuldt tilbehør. Tilbehøret er til for at give ekstra komfort i indretningen, og det gør især vores skamler og puffs. De fås i forskellige størrelser, i mange farver og med praktiske detaljer.

Vi designer blandt andet enkle skamler og puffs, som kan fungere som en forlængelse af sofaen eller stolen, som man kan smide fødderne op på efter en lang dag. Derudover kan denne type fungere som en ekstra siddeplads, når man har mange gæster. Vælger man en stor model, kan der endda sidde flere personer på én puf.

Nogle af vores skamler og puffs fås med plads til opbevaring. I opbevaringsrummet kan man placere bøger, børnenes legetøj eller ekstra tæpper, og man kan hurtigt gemme smårod væk, hvis man skulle få uventet besøg. Derudover har nogle af pufferne også den funktion, at låget kan vendes om, så det bliver til et lille bord. Med sådan en puf eller skammel vil man altid have ekstra afsætningsplads lige ved hånden.

Det er som nævnt muligt at vælge vores tilbehør i netop den farve og i det materiale, man ønsker. Mangler man et element til indretningen, kan man altså designe lige præcis, hvad man har brug for.

Praktisk og lækkert tilbehør til alle rum

Tilbehør kan bruges i indretningen på mange måder, og det kan inkorporeres i alle typer af rum. Det er eksempelvis oplagt at sætte en puf eller skammel i alt fra stuen til soveværelset. Derudover er puffs og skamler også anvendelige i forretninger.

Brug en puf i stuen for at skabe ekstra siddepladser, få mere opbevaringsplads eller give dig selv ekstra komfort - man kan skabe sin egen chaiselongsofa med en puf. Med den store frihed der er i forhold til farver og materialer, er det både muligt at få et design, som passer naturligt ind i den eksisterende indretning, samt et design der står ud. En puf i en særlig farve kan være en flot kontrast til klassiske grå møbler.

Sæt en skammel for enden af sengen eller i gæsteværelset for at give dig selv og dine gæster god komfort. Her kan man sidde og tage tøj på, og man kan bruge skamlen som opbevaring af ting, man skal bruge, når man vågner. Udover at det tilfører noget praktisk til rummet, så vil det også skabe en gennemført og elegant stil.

Det er også oplagt at sætte en puf eller skammel i forretningen - eksempelvis i venteværelset eller prøverummet. Her kan ventende kunder eller tålmodige partnere sidde godt, mens de venter. Disse møbler kan også tilføre denne type rum noget ekstra, som er med til at skabe en gennemført stil.

Produktion med omtanke for mennesker og miljø

Hos Top-line produceres alle møbler på en ansvarsfuld måde og med omtanke for såvel mennesker som miljøet. Det sker på vores egen fabrik i Polen, hvor erfarne og dygtige medarbejdere hver dag arbejder hårdt for at levere godt håndværk i form af kvalitetsmøbler. Vi ønsker at tilbyde vores medarbejdere de bedste arbejdsforhold, og derfor overvejer vi jævnligt, om noget kan gøres anderledes og bedre. Derudover forsøger vi så vidt muligt at minimere det miljømæssige aftryk, vi sætter på jorden.

Vi udnytter alle materialer mest muligt for at sikre, at intet går til spilde, og så anvender vi udelukkende kvalitetsmaterialer i fremstillingen af vores møbler. Dermed producerer vi slidstærke møbler, som kan holde længe og til lidt af hvert. Materialer af høj kvalitet har dog også brug for god pleje.

Vil du gerne beholde dine nye møbler længe, anbefaler vi, at du giver dem den rette pleje. I vores care guide  er der information om, hvordan man plejer vores forskellige materialer bedst muligt. Hvad der er den rette pleje varierer nemlig fra materiale til materiale; tekstiler og træsorter har eksempelvis ikke brug for den samme form for pleje.

Kontakt os gerne

Kontakt os gerne, hvis I som virksomhed vil tilbyde jeres kunder friheden til selv at være medskaber af deres nye tilbehør. Alle vores møbler kan tilpasses i forhold til materialer og farver, hvilket giver kunden mulighed for at få møbler i netop den stil, de ønsker.

Er du som privatperson interesseret i vores tilbehør, kan du gennem en af vores forhandlere selv skræddersy det efter dine præferencer og behov. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os , hvis du har spørgsmål til eksempelvis materialer og farver, eller hvis du har andre spørgsmål til vores møbler.