Velgørenhed

Vi trives, når vores omgivelser trives. Derfor har vi altid støttet op om en række sager og initiativer, der ligesom os arbejder for at se andre gladere, sundere og dygtigere.

 

Vores støtte går overordnet til to typer organisationer: Dem, der arbejder for at løfte det lokale kultur- og sportsliv og dem, der arbejder for at fremme sundhed og trivsel.

Det lokale kultur- og sportsliv

I det lokale sportsliv støtter vi blandt andet VFF Fodbold, VHK Håndbold og Viborg Golfklub. Det samme gør sig også gældende i nogle af lokalsamfundets kulturelle initiativer. Vi støtter derfor også Tinghallen Events og Kulturhus, som er en hjørnesten i Viborgs kulturliv.

Sundhed & Trivsel
– både i nær og fjern

Andres sundhed og trivsel ligger os meget på sinde. Både blandt vores medarbejdere, men også uden for virksomheden.

Først og fremmest støtter vi Scleroseforeningen og Kræftens Bekæmpelse.

Senest er vi faldet for Pimpongs Talentskole, da den handler lige så meget om at få børn til at smile som at udvikle deres fodboldtalenter.

I en årrække har det internationale projekt, LittleBigHelp, også haft vores støtte. LittleBigHelp giver en hjælpende hånd til kvinder og børn i Østindien, hvor mange ikke har adgang til uddannelse, medicin og basale behov.

Omsorg i egne rækker

Ligesom vi er optaget af trivsel uden for huset, har vi også stort fokus på arbejdsmiljø og -vilkår for vores ansatte. Fra ren luft, sikkerhedsudstyr og kraner på fabrikken til hæve-sænkeborde, massage og tid til motion på vores kontor i Møldrup.

Du kan læse mere om os her, hvor du kan få et overblik over, hvem vi er, og hvordan vi arbejder i Top-line.

Møbler med respekt
for mennesker og miljø

Hos Top-line går omtanke for mennesker og miljø hånd i hånd i hånd med håndværk af høj kvalitet. Vi tror på, at dette fokus på vores omgivelser er medvirkende til, at vi i dag kan kalde os for én af Skandinaviens førende møbelproducenter.

På siden her kan du komme endnu tættere på vores fabrik og vores værdier omsættes i det daglige.

Vi giver en hjælpende hånd

Vil du vide mere om os som møbelproducent? Så kontakt os endelig.