Et godt mix af nye ansigter og gamle kræfter er klar til at omsætte endnu flere af vores one stop shopping-ambitioner til virkelighed og skabe endnu større værdi for vores kunder. 

De nye ansigter tilhører Anders Ertmann, direktør hos InterMail, Jens Sørensen, tidligere Direktør hos Outline, nu Senior Advisor i Inwido Danmark og Jan Snogdal, Advokat og Partner hos DLA Piper Denmark. Til sammen tilfører de mange års erfaring med hhv. digitalisering, produktion, grøn omstilling og social ansvarlighed.

Jeg er meget tilfreds med, at Anders har takket ja, da han har stået i spidsen for den digitale transformation, som Intermail er gået igennem i de seneste år, siger CEO, Claus S. Nørgaard  

Den nye bestyrelse betyder også et gensyn med to markante erhvervsprofiler, der tidligere har siddet i bestyrelsen og dermed også bidraget til, hvor vi er i dag. Det drejer sig om Jens Sørensen, direktør hos vinduesproducenten, Outline, og Jan Snogdal, advokat og partner hos DLA Piper Denmark.

Vi ser frem til igen at trække på Jens’ og Jans stærke kompetencer og indgående kendskab til os, som gør, at de hurtigt kan bidrage til den videre udvikling af forretningen.

Oven i det tæller bestyrelsen også Top-lines stifter og ejer, Svend Østergaard Pedersen, der er formand, og hans søn og medejer, Bjarke Østergaard Pedersen.

Hele holdet er allerede i fuld gang med fortsat at strømline og udvikle kerneforretningen, hvor vi forventer os meget af vores nye sortiment af spisestuemøbler, borde og opbevaring og de mange flere fordele, vi nu kan tilbyde.

Andre nyheder

04.03 2024
Forårsmesse er tilbage med dobbelt så mange udstillere!

Kom med, når vi gentager én af 2023’s største successer og igen slår dørene op til vores helt egen messe.

Se den her >
06.02 2024
Ny bestyrelse trukket i arbejdstøjet

Et godt mix af nye ansigter og gamle kræfter er klar til at omsætte endnu flere af vores one stop shopping-ambitioner til virkelighed og skabe endnu større værdi for vores kunder. 

Se den her >
05.01 2024
Året, der gik - 2023

Oven på et turbulent år er vi mere end klar til fokusere på kerneforretningen igen.

Se den her >