Der er plads til hele familien - og mere til - i vores nye model, Dublin.

Den klassiske model kommer i 8 opstillinger og med koldskum i sæderne for at sikre god fasthed og en høj siddekomfort.

Benene kommer i to slags med forskellige overflader. Begge er 15 cm høje, så der er god plads til støvsugeren.

Fra stue til soverum
Vælger man puffen og en opstilling som på billedet, får man ikke kun en sofa, hvor samtlige kan smide fødderne op efter en lang dag. Man får også et sted til overnattende gæster, uden at man skal købe en egentlig sovesofa, som dem du finder på siden her.

En puff med plads
Vil man virkelig udnytte pladsen i rummet og skabe en gennemført stil, er tilbehør som skamler og puffs oplagte valg. De er multifunktionelle møbler, som både kan være et ekstra element, der tilbyder god komfort, opbevaring eller en ekstra siddeplads, når man har mange gæster.

Hos Dublin kan den store puff ikke bare forvandle sofaen til sovepladser. Med dens store opbevaringsrum er den også et nemt sted, hvor kan man placere bøger, børnenes legetøj eller ekstra tæpper, og man kan hurtigt gemme små-rod væk, hvis man skulle få uventet besøg.

Se vores flotte og funktionelle udvalg puffer og skamler her. Er de familievenlige flydere i ekstra høj kurs hos dine kunder, er modeller som Palermo og Verona måske også noget?

Andre nyheder

04.03 2024
Forårsmesse er tilbage med dobbelt så mange udstillere!

Kom med, når vi gentager én af 2023’s største successer og igen slår dørene op til vores helt egen messe.

Se den her >
06.02 2024
Ny bestyrelse trukket i arbejdstøjet

Et godt mix af nye ansigter og gamle kræfter er klar til at omsætte endnu flere af vores one stop shopping-ambitioner til virkelighed og skabe endnu større værdi for vores kunder. 

Se den her >
05.01 2024
Året, der gik - 2023

Oven på et turbulent år er vi mere end klar til fokusere på kerneforretningen igen.

Se den her >